راه اندازی اتاق سرور بیمارستان

دیتاسنتر

بیمارستان یک سیستم پیچیده است. داده‌ها در بیمارستان‌ها از اهمیت زیادی برخوردار هستند و باید خیلی سریع منتقل شوند. به منظور ایجاد یک شبکه‌ی مناسب در بیمارستان، داده‌ها باید جمع‌آوری، پردازش و ذخیره شوند. وظایف مختلف اداری و فرآیندهای درمانی، کاری گروهی است که در آن خود بیماران و همچنین پزشکان، کادر پزشکی و همچنین عوامل خارجی مانند: داروخانه ها، بیمه‌های درمانی و پزشکان سرپایی باید در آن شرکت داشته باشند. در عین حال، بالاترین الزامات امنیتی برای داده‌های حساس بیمار باید برآورده شود.

در نتیجه، راه ‌اندازی اتاق سرور بیمارستان و مراکز پزشکی‌ امر بسیار مهمی می‌باشد.

امروزه، شبکه‌های بیمارستانی چنین قابلیتی را دارند که از انواع عملکردها از جمله: حسابداری سنتی، جراحی از راه دور و غیره پشتیبانی کنند. افزایش استفاده از تصاویر دیجیتال پزشکی نیز، نیاز به ذخیره‌سازی اطلاعات را افزایش می‌دهد. این الزامات اکثر بیمارستان‌ها را مجبور می‌کند که به طور مداوم مراکز داده‌ی خود را گسترش دهند. متأسفانه، اکثر مراکز داده‌ی بیمارستانی و سازمانی به دلیل برنامه‌ریزی ضعیف قادر به گسترش نیستند. سرویس‌دهی و امنیت بسیاری از آن‌ها نیز ضعیف می‌باشد و  اغلب، عناصر مخاطره‎آمیزی در مجاورت این مراکز داده وجود دارد. اکنون در ادامه با واحد تحقیق و توسعه‌ی کارنو همراه باشید تا اطلاعات گسترده‌تری را در این باره در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

بررسی موقعیت مکانی اتاق سرور بیمارستان:

احداث و راه‌اندازی اتاق سرور موضوع بسیار حساسی بوده که باید به آن توجه نمود. در مکانی همچون بیمارستان اهمیت این موضوع به مراتب بالاتر می‌رود؛ چرا که این مکان، محیط بسیار پرترددی می‌باشد. در نتیجه قبل از احداث Data Center باید موقعیت مکانی آن را به خوبی مورد بررسی قرار داد؛ در غیر این‌صورت خسارات زیان‌باری متحمل مرکز داده‌ی مورد نظر خواهد شد.

برای انتخاب مکان مناسب عوامل زیادی وجود دارد که باید قبل از نهایی کردن مکان یک اتاق سرور در نظر بگیرید. در ابتدا، باید بررسی کرد که آیا ساختار ساختمان می‌تواند نیازهای سخت افزاری سرور را تأمین کند یا خیر. نکته‌ی دیگری که باید بررسی شود این است که آیا تهویه‌ی کافی وجود دارد یا خیر. نصب سرورهای بزرگتر نیز به امکانات خنک کننده نیاز دارند تا بتوانند با حداکثر کارایی کار کنند. اتاق‌های سرور همچنین صدا و نویز بیش از حدی را تولید می‌کنند که به طور بالقوه می‌تواند باعث مزاحمت کارمندان بیمارستان و حتی بیماران شود.

از همین جهت برای راه اندازی اتاق سرور باید مکانی را انتخاب نمائید که از ویژگی‌های زیر برخوردار ‌باشد.

  • اتاق سرور نباید در محدوده‌ی لوله‌کشی‌های آب و فاضلاب راه‌اندازی گردد.
  • در زمان احداث مرکز داده باید شرایط آب و هوایی منطقه را مورد بررسی قرار دهید.
  • موقعیت اتاق سرور با حفره‌های زیر زمینی باید مورد بررسی قرار بگیرد.
  • مکان اتاق سرور از نظر سرقت، حملات سیاسی و غیره باید بررسی شود.
  • مرکز داده نباید در دسترس عموم باشد، تنها مسئولان مربوطه می‌توانند به این مکان ورود پیدا کنند. بنابراین بهتر است موقعیت مکانی آن در معرض دید عموم نباشد.

و غیره.

احداث Data Center,راه ‌اندازی اتاق سرور بیمارستان,مانیتورینگ اتاق سرور بیمارستان,

تهیه‌ی تجهیزات مورد نیاز برای اتاق سرور بیمارستان:

پس از اینکه بررسی‌های لازم انجام شد باید تجهیزات مورد نیاز برای اتاق سرور خریداری گردد. خرید تجهیزات شبکه بسیار حساس می‌باشد؛ چرا که تجهیزات خریداری شده نقش به‌سزایی در زیرساخت شبکه خواهند داشت. برای خریداری تجهیزات پسیو و اکتیو شبکه باید از متخصصینی که در این حوزه فعال هستند کمک گرفت. همچنین نصب این تجهیزات باید توسط پسیوکاران و اکتیوکاران شبکه انجام شود.

کابل کشی مرکز داده‌ی بیمارستان:

پس از اینکه موقعیت مکانی مناسب برای اتاق سرور بیمارستان مشخص گردید و همچنین پس از بررسی و انجام آنالیزهای لازم و تهیه‌ی تجهیزات مورد نیاز شبکه، باید کابل کشی مرکز داده‌ی بیمارستان انجام شود. کابل کشی میتواند زیر کف کاذب اتاق سرور باشد. کابل کشی دیتاسنتر باید مطابق با استانداردهای موجود پیش برود. برای کابل‌کشی بهینه همیشه باید امن‌ترین مسیر و کوتاه‌ترین مسیر به سرور مشخص گردد. پس از اینکه کابل کشی مرکز داده انجام شد همچنان باید عملیات دیگری را چون: نصب تجهیزات خریداری شده برای شبکه، انتخاب نرم‌افزارهای به‌روز، پیکربندی تجهیزات شبکه، فرآیند مدیریت دیتاسنتر، مستندسازی تجهیزات، توسعه‌ی شبکه و زیرساخت را انجام داد.

اگر تمامی این مراحل به درستی و طبق استانداردهای موجود پیش برود، شبکه دچار هیچ‌گونه اختلال و مشکلی نخواهد شد.

پس از راه‌اندازی مراکز داده چه مواردی در اتاق سرور بیمارستان باید مورد بررسی قرار بگیرد؟

پس از راه‌اندازی مرکز داده، نصب و مانیتورینگ اتاق سرور بیمارستان بسیار حائز اهمیت می‌باشد.

با استفاده از سیستم‌های مانیتورینگ اتاق سرور و رک می‌توان پارامترهایی را مورد بررسی قرار داد و امنیت اتاق سرور بیمارستان را ارتقاء داد.

انواع سیستم‌های مانیتورینگ اتاق سرور بیمارستان:

سیستم‌های مانیتورینگ اتاق سرور کارنو شامل:

کارنولاجیک، اسمارت بیت رک و مینی اسمارت بیت رک می‌باشد. شما با استفاده از این سیستم‌ها می‌توانید از راه دور و در هر زمانی اتاق سرور خود را مدیریت و بررسی نمائید و از تغییراتی که در داخل اتاق سرور و رک می‌افتد، آگاه شوید.

جهت بررسی و مدیریت اتاق سرور از سیستم Karnolagic استفاده می‌شود و جهت بررسی و مدیریت داخل رک سیستم Smart BitRack و Smart BitRack Mini مورد استفاده قرار می‌گیرد.

احداث Data Center,راه ‌اندازی اتاق سرور بیمارستان,مانیتورینگ اتاق سرور بیمارستان,

کاربرد سیستم‌های مانیتورینگ اتاق سرور:

با استفاده از این سیستم‌ها می‌توان عواملی چون:

میزان دمای اتاق سرور، میزان رطوبت اتاق سرور، کنترل تردد اتاق سرور، نشتی آب اتاق سرور و غیره را مورد بررسی قرار داد.

به عنوان مثال: همانطور که می‌دانید یکی از مواردی که در اتاق‌های سرور باید رعایت گردد، تنظیم و کنترل دما و رطوبت می‌باشد. تجهیزات اتاق سرور دمای زیادی را تولید می‌کنند، از همین جهت اگر دمای اتاق سرور کنترل نشود تجهیزات آسیب خواهند دید.

افزایش رطوبت نیز منجر به آسیب دیدن تجهیزات اتاق سرور می‌شود. در نتیجه، دما و رطوبت اتاق سرور باید کنترل شود. سیستم‌ کنترل و مانیتورینگ اتاق سرور دما و رطوبت را مورد بررسی قرار می‌دهند. در صورت کم یا زیاد بودن دما یا رطوبت هشداری به مدیر مرکز داده ارسال می‌شود تا در اسرع وقت اقدامات لازم صورت گیرد.

راه‌اندازی اتاق سرور بیمارستان:

شرکت فنی و مهندسی کارنو، سال‌هاست که در زمینه‌ی IT و شبکه به فعالیت می‌پردازد. از همین جهت، شما می‌توانید راه‌اندازی اتاق سرور خود را به شرکت مهندسی کارنو بسپارید. برای کسب اطلاعات بیشتر با پشتیبانان شرکت تماس بگیرید.

سخن آخر:

راه اندازی اتاق سرور بیمارستان به گروهی متخصص و حرفه‌ای نیاز دارد. ما در این مقاله سعی نمودیم تا در مورد راه اندازی مرکز داده‌ی بیمارستان اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم. در محتواهای بعدی اطلاعات گسترده‌تری را در اختیارتان قرار خواهیم داد. شما می‌توانید سؤالات خود را در دیدگاه این مقاله با ما به اشتراک بگذارید تا در اولین فرصت پاسخگوی تمامی سؤالات شما باشیم.