ترمینال پاور چیست

ترمینال پاور

شرکت فنی و مهندسی کارنو در این مقاله قصد دارد که تعریفی از ترمینال پاور را به شما ارائه دهد و به معرفی، کاربرد و انواع این محصول بپردازد. پس چنانچه این مبحث مورد نیاز شما است و به آن علاقه دارید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

ترمینال پاور چیست:

اکنون سوال این است که ترمینال پاور چیست؟ ترمینال پاور، یکی از مهمترین متعلقات رک شبکه می‌باشد که در مراکز داده مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این قطعات وظیفه‌ی برق رسانی به تجهیزات رک را دارند و از تعداد پورت ‌های گوناگونی به وجود آمده‌اند؛ همچنین بر روی این دستگاه ها کلید خاموش و روشنی تعبیه شده است که به واسطه‌ی آن می‌توانید جریان الکتریسیته را قطع یا وصل نمائید.

در واقع، ترمینال پاورها که با نام پاور ماژول نیز شناخته می‌شوند از انوع گوناگونی برخوردار هستند؛ از همین جهت بهتر است قبل از خرید ترمینال پاور در ابتدا انواع آن را شناخته و سپس خرید خود را انجام دهید.

به طور کلی می‌توان، ترمینال پاورها را به دو نوع ساده و فیوز دار تقسیم نمود.

ترمینال پاور در کجا استفاده می‌شود؟

همانطور که گفته شد این محصول فقط در رک مونت ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. از همین جهت شما می‌توانید از این محصول را در انواع رک ها همچون: رک ایستاده، رک دیواری، رک شبکه، رک مخابراتی، رک اوت دور و غیره استفاده نمایید.

نحوه استفاده از ترمینال پاور:

نحوه استفاده از ترمینال پاور یا پاور ماژول، این گونه می‌باشد که در ابتدا با توجه به نوع رک، یکی از مناسب‌ترین انواع ترمینال پاورها را انتخاب نموده و سپس بعد از نصب آن در داخل رک، برق اصلی از تابلو برق به ورودی این محصول متصل می‌شود؛ سپس تمامی تجهیزات داخل رک شبکه همانند: سوئیچها، سرورها و غیره به وسیله‌ی پاورماژول ها تغذیه خواهند شد.

انواع ترمینال پاورها:

ترمینال پاورهای پرکاربرد به شرح زیر برای شما آورده شده‌اند. از جمله:

  • ترمینال پاور 3 پورت
  • ترمینال پاور 6 پورت
  • ترمینال پاور 8 پورت ( پاور ماژول 8 پورت )
  • ترمینال پاور 9 پورت

همانطور که خواندید ترمینال پاورها (پاور ماژول ها)، از تعداد پورت های گوناگونی تشکیل شده‌اند و شما می‌توانید با توجه به تعداد تجهیزات درون رک این محصول را خریداری نمائید.

PDU,پاور ماژول ها,ترمینال پاور,

مزایا و معایب ترمینال پاورهای ساده:

یکی از مزیتهای ترمینال پاورها، برق رسانی به تجهیزات درون رک می‌باشد. همچنین استفاده از این محصول موجب نظم بخشیدن به فضای درون رک خواهد شد.

معایب ترمینال پاورهای ساده نیز این است که در صورت ایجاد نوسانات برق ممکن است، کل تجهیزات درون رک را دچار آسیب کنند.

همچنین آتش سوزی در ترمینال پاورهای ساده بیش از ترمینال پاورهای فیوز دار رخ می‌دهد؛ زیرا در پاورماژول یا ترمینال پاورهای ساده به علت عدم فیوز، سیم آنها داغ شده و منجر به آتش سوزی می‌گردد.

معرفی ترمینال پاورهای فیوز دار:

همانطور که خواندید ما به این موضوع اشاره نمودیم که پاورماژول های ساده (ترمینال پاور) به علت عدم فیوز چالش هایی را به همراه دارند؛ از همین جهت اگر این محصول از نوع فیوز دار باشد در صورت ایجاد هرگونه نوساناتی در برق کل تجهیزات درون رک به آسیب دیدگی دچار نخواهند شد؛ همچنین وجود فیوز در این محصول مانع داغ شدن کابلها و آتش سوزی می‌شود.

شایان ذکر است که شرکت فنی و مهندسی کارنو نیز به فروش انواع ترمینال پاورهای ساده یا فیوز دار می‌پردازد.

در ادامه برای معرفی محصولات کارنو با ما همراه باشید.

معرفی PDU های شرکت فنی و مهندسی کارنو:

PDU های (پاورماژول، ترمینال پاور) گروه مهندسی کارنو به شرح زیر می باشد. از جمله:

8P-8F:

  • دارای8 عدد خروجی برق ارت دار
  • دارای 8 عدد فیوز مینیاتوری

7P-2F:

  • دارای 7 عدد خروجی برق ارت دار
  • دارای 2 عدد فیوز مینیاتوری

8P-8G

  • دارای 8 عدد خروجی برق ارت دار
  • دارای 8 عدد فیوز تندسوز شیشه‌ای

12B-12G:

  • دارای 12 عدد خروجی Back to Back
  • دارای 12 عدد فیوز تند سوز شیشه‌ای

16B-8G

  • دارای 12 عدد خروجی Back to Back
  • دارای 8 عدد فیوز تند سوز شیشه‌ای

8B-8G

  • دارای 8 عدد خروجی Back to Back
  • دارای 8 عدد فیوز تندسوز شیشه‌ای

8B-4M-8G

  • دارای 8 عدد خروجی Back to Back
  • دارای 8 عدد فیوز تندسوز شیشه‌ای
  • دارای 4 عدد خروجی MK

*نکته1: اندازه‌ی تمامی ترمینال پاورهای ذکر شده 19 اینچ بوده و کاربرد تمامی آنها محافظت از نوسانات برق است؛ همچنین کابل ورودی تمام ترمینال پاورهای فیوز دار شرکت کارنو 3 متر می‌باشد.

*نکته2: پاور ماژول 8P-8F فقط 3 یونیت از فضای رک را در برمی‌گیرد؛ در صورتی که بقیه‌ی محصولات تنها 2 یونیت از فضای رک را اشغال خواهند کرد.

مزایا و معایب ترمینال پاور,PDU,پاور ماژول ها,

جمع بندی:

همانطور که خواندید ما در این مقاله به تعریفِ ترمینال پاور پرداختیم و به شما توضیح دادیم که این قطعات، وظایف برق رسانی به تجهیزات درون رک را برعهده دارند. همچنین توضیح دادیم که نام دیگر ترمینال پاورها، پاور ماژول می‌باشد که در دو دسته‌ی ساده و فیوز دار قرار می‌گیرند. همچنین شما متوجه شدید که ترمینال پاورهای فیوز دار به مراتب از پاور ماژول‌های ساده بهتر هستند.

در ادامه‌ی محتوا نیز اشاره نمودیم که از این محصول، فقط در رک مونت‌ها استفاده می‌شود و تفاوتی ندارد که رک مورد نظر از چه نوعی باشد.

نحوه‌ی استفاده از ترمینال پاور را نیز برایتان آوردیم و بعد از آن به معرفی انواع آن پرداختیم.

همچنین در این مقاله از آوردن مزایا و معایب این محصول امتناع نورزیدیم.

و در نهایت به معرفی انواع PDU های شرکت فنی و مهندسی کارنو پرداختیم.

اکنون که این مقاله همانند مقالات دیگر به پایان رسیده است، شما می‌توانید به راحتی تصمیم بگیرید که چه نوع پاورماژولی برای شما مناسب خواهد بود.

پس اکنون تلفن را برداشته و پس از تماس با گروه فنی و مهندسی کارنو و همچنین پس از دریافت اطلاعات لازم، اقدام به خرید این محصول نمائید.

امید است که از این مقاله لذت برده باشید.

منتظر محتوا‌های بعدی ما باشید و ما را از نظرات، انتقادات و پیشنهادات سازنده‌ی خود در دیدگاه این مقاله آگاه نمائید.