همانطور که میدانید اتاق سرور یکی از مراکز بسیار حساس به حساب میآید. ساخت یک مرکز داده نیاز به تیمی حرفهای دارد. این تیم حرفهای باید اتاق سرور را با توجه به نیاز کاربری راهاندازی نماید. علاوه بر آن طراحی و پیکربندی یک اتاق سرور باید با توجه به اصول استاندارد پیش برود. در غیر اینصورت، ایمنی اتاق سرور کاهش مییابد. این موضوع میتواند خسارتهای مالی زیادی را برای صاحبان مراکز داده به همراه داشته باشد. یکی از مواردی که در اتاقهای سرور از آن استفاده میشود، نصب و پیکربندی کف کاذب میباشد. استاندارد کف کاذب در اتاق سرور نیز موضوع مهمی است که باید به آن توجه داشت.
اکنون در ادامه با ما همراه باشید تا بدانید استاندارد کف کاذب در اتاق سرور چگونه است و اصلاً مزایای استفاده از کف کاذب چه میباشد. همچنین شما در این مقاله با کفهای کاذب مناسب اتاق سرور، آشنا خواهید شد.
استاندارد کف کاذب در اتاق سرور:
همانطور که میدانید اتاق سرور مکان بسیار حساسی بوده و تجهیزات الکتریکال و سرورهای زیادی در این مکان نگهداری میشود. بنابراین، شما نمیتوانید از هر کف کاذبی برای این مکان استفاده نمائید. در بین انواع گوناگون کفهای کاذب، باید آنهایی را انتخاب نمائید که در درجهی اول با محیط شما سازگاری دارد. در غیر اینصورت، مشکلات و چالشهای فراوانی برای شبکهی شما پیش خواهد آمد. اما سؤال این است که کف کاذب اتاق سرور باید دارای چه ویژگیهایی باشد. در ادامه به بررسی این ویژگیها میپردازیم.
آنتی استاتیک بودن کف کاذب:
بله. آنتی استاتیک بودن کف کاذب اتاق سرور بسیار حائز اهمیت است. شما باید از کف کاذبی استفاده نمائید که در درجهی اول قابلیت جذب الکتریسیتهی ساکن را داشته باشد. در غیر اینصورت ایمنی اتاق سرور شما کاهش یافته و عمر تجهیزات شما نیز کم خواهد شد.
کفهای کاذبی که برای اتاقهای سرور مورد استفاده قرار میگیرند باید دارای قطعهای به نام ارتینگ تایل باشند. کاربرد این قطعه، جذب الکتریسیتهی ساکن است. در واقع، سیم ارتی در پشت این قطعه اتصال یافته است که جریان الکتریکی را به چاه ارت منتقل میکند و اینگونه ایمنی مراکز داده افزایش مییابد.
همچنین روکشهایی وجود دارد که در جذب الکتریسیتهی ساکن بیتأثیر نمیباشد. همانند: روکش HPL یا روکش PVC که روی تایل کف کاذب نصب میگردد. البته به یاد داشته باشید که تایل تمامی کف کاذبها از قابلیت نصب چنین روکشهایی برخوردار نمیباشند. به عنوان مثال: تایل کف کاذب آلومینیومی و فولادی قابلیت نصب روکش را دارند. اما، کف کاذب طرح لگراند از قابلیت نصب روکش برخوردار نمیباشد.
مقاوم بودن پایهها و تایلها در برابر وزن وارد شدهی تجهیزات:
تایل و پایههای کف کاذب اتاق سرور باید از قابلیت تحمل وزن بالا برخوردار باشند. همانطور که میدانید داخل یک اتاق سرور ممکن است یک یا چند رک قرار گرفته باشد و هر رک با توجه به اندازهای که دارد ممکن است از وزنهای گوناگونی برخوردار باشد. بنابراین، یک کف کاذب استاندارد باید قابلیت تحمل وزن وارد شدهی تجهیزات اتاق سرور را داشته باشد.
برخورداری از کیفیت بالا:
استاندارد کف کاذب اتاق سرور میگوید که متریال کف کاذب باید از کیفیت خوب و بسیار بالایی برخوردار باشد. یک کف کاذب استاندارد باید عایق رطوبت باشد. همچنین باید در برابر حریق مقاوم باشد.
مزایای استفاده از کف کاذب در اتاق سرور:
شما میتوانید کف کاذب را در اتاق سرور خود نصب کرده و از مزایای آن بهرهمند گردید. این مزایا به شرح زیر میباشد. از جمله:
- نظمدهی به اتاق سرور.
- دسترسی ساده به تجهیزات زیر کف کاذب.
- دوام و عمر بیشتر تجهیزات زیر کف کاذب.
- ارتقاء ایمنی افراد در زمان تردد.
- افزایش ایمنی شبکه.
اکنون در ادامه به توضیح هر یک از موارد بالا میپردازیم.
نظمدهی به اتاق سرور:
با وجود کف کاذب در اتاق سرور، دیگر تجهیزاتی چون کابلها و سیمها در کف اصلی پراکنده نخواهند بود و تمامی آنها، به صورت کاملاً مرتب در سینی کابل قرار گرفته و در زیر کف کاذب گذاشته خواهند شد.
دسترسی ساده به تجهیزات زیر کف کاذب:
شما میتوانید در هر زمانی که بخواهید به تجهیزات زیر کف کاذب دسترسی داشته باشید. درواقع، نصب کف کاذب در اتاق سرور، دسترسی شما به تجهیزات زیر کف کاذب را محدود نخواهد کرد.
دوام و عمر بیشتر تجهیزات زیر کف کاذب:
یکی دیگر از مزیتهای کف کاذب این است که همانند محافظی برای تجهیزاتی که در زیر کف کاذب قرار دارند، عمل میکنند. در نتیجه تجهیزاتی چون: سیمها و کابلها دچار آسیبدیدگی نخواهند شد.
ارتقاء ایمنی افراد در زمان تردد:
نصب کف کاذب همچنین منجر خواهد شد تا ایمنی افراد در زمان تردد بالا برود. در غیر اینصورت ممکن است پای افراد در زمان تردد به سیمها، کابلها و غیره گیر کند.
افزایش ایمنی شبکه:
یکی دیگر از مزایای استفاده از کف کاذب این است که چون تمامی تجهیزات در زیر کف کاذب نگهداری میشوند، دیگر در معرض آسیبدیدگی هم قرار نمیگیرند. بنابراین، کابلها همیشه سالم میمانند و ایمنی شبکه هرگز پایین نمیآید.
معرفی کفهای کاذب مناسب اتاق سرور:
همانطور که گفته شد، برای اتاق سرور باید از کف کاذبهای مناسب و استاندارد استفاده شود. شرکت فنی و مهندسی کارنو نیز کف کاذبهای: فولادی، آلومینیومی و طرح لگراند را برای نصب در مناطق حساسی چون: اتاق سرور، اتاق برق، اتاق کنترل و غیره پیشنهاد میدهد. این کفهای کاذب از تولیدات شرکت فنی و مهندسی کارنو میباشد.
هریک از این محصولات از مشخصات فنی خاصی برخوردار هستند. برای آشنایی بیشتر با این مشخصات فنی میتوانید همین الآن به قسمت معرفی محصولات سایت رفته و اطلاعات مورد نیاز را به دست آورید.
کف کاذب کارنو
گروه فنی و مهندسی کارنو تولید کننده کف کاذب مناسب اتاق سرور است. همچنین دارای تیم فنی جهت اجرای استاندارد کف کاذب در اتاق سرور می باشد.
کف کاذب های تولیدی کارنو عبارتند از:
کف کاذب فولادی
کف کاذب آلومینیومی
کف کاذب طرح لگراند
کف کاذب فولادی: یکی از پر کاربرد ترین کف کاذب ها، کف کاذب فولادی میباشد که دارای سه قطعه تابل، پایه و استرینگر است. تایل های کف کاذب فولادی در ابعاد 60*60 تولید شده اند. کف کاذب فولادی دارای دو نوع روکش PVC و HPL می باشد. روکش HPL دارای خاصیت ضد خش و آنتی استاتیک می باشد که برای مراکز حساس همچون اتاق سرور، اتاق برق، اتاق کنترل و غیره بسیار مناسب است. حداقل ارتفاعی که می توان با این نوع کف کاذب ایجاد کرد، ۱۶ سانتی متر و حداکثر ارتفاع آن ۲۱۰ سانتی متر می باشد.
کف کاذب آلومینیومی: یکی از با کیفیت ترین کف کاذب های کارنو، کف کاذب آلومینیومی می باشد که هماند کف کاذب فولادی دارای سه قطعه تایل، استرینگر و پایه است و تایل های کف کاذب آلومینیومی نیز در ابعاد 60*60 سانتی متر تولید شده اند و دارای دو نوع روکش HPL و PVC هستند که همانطور که گفته شد، روکش HPL برای مراکز حساس مناسب تر است.
سخن آخر:
ما در این مقاله اطلاعاتی در مورد استاندارد کف کاذب در اتاق سرور را در اختیارتان قرار دادیم و قصد داریم که در بهروزرسانیهای آینده اطلاعات گستردهتری را در این باره با شما به اشتراک بگذاریم. شما میتوانید برای خرید و نصب کف کاذب اتاق سرور با مشاورین و کارشناسان ما در بخش فروش تماس بگیرید و پس از دریافت اطلاعات لازم، در صورت نیاز سفارش خود را ثبت نمائید.
چنانچه نظر، انتقاد و یا پیشنهادی دارید میتوانید آن را با ما در بخش دیدگاه این محتوا به اشتراک بگذارید.
امیدواریم که این مقاله مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.